onsdag 26 augusti 2009

Onsdag. Post-ismer och regn.

P8265270 Det regnar helt stört mycket i Högdalen. Jag tror Gud hämnas på Familjebostäder och deras underentreprenörer som håller på att spränga bort stentäpporna vid mitt hus. Jag kommer få en massa nya grannar nästa år.  Hyresrättsgrannar faktiskt. Trevligt i och för sig. Men varför måste de bygga här i förorten där det redan är så trångt? De kan väl bygga på Gärdet eller nåt annat menlöst ställe.

Är det höst nu? Nej, det är det inte. Enligt Sveriges största morgontidnings baksida där väderkarta finns så ska det bli fint till helgen i område 8. Mellan 15 och 25 grader. Och det är ju bra, för jag ska på festival igen. Popaganda-festivalen här i Stockholm vid Eriksdalsbadet. Artistprogrammet känns inte så där jätteunikt. Mest svenska artister och har man varit på 18.000 festivaler i sommar så har man hunnit se de flesta svenskar som är ute på vägarna. Men Camera Obscura kommer! Och SKWBN orkar jag nog med att se en gång till. Och Hajen. Och på lördag kommer King Kong-vännerna Svennedisko från Wien och ställer till med dans hos Fritz’s CornerDebaser Slussen.

Vill inte diska. Vill inte städa. Vill inte tvätta. Vill inte plugga. Vill inte gå och handla. Vill inte behöva tänka på att jag borde klippa mig. Vill gå på teater ikväll. Vill våga trycka på den blå knappen…

DSC01244

För övrigt hade jag glömt att Bright Eyes första två skivor faktiskt är fantastiskt bra.

Inga kommentarer: