fredag 4 september 2009

Uppåt.

Tog en paus från skrivandet. Fick lite ny energi. Först fick jag ett lovande jobbsamtal. Sen spöade jag skiten ur lillbrorsan i 4-i-rad.

Sen fick jag reda på att det står om mig i Sydsvenskan idag. Om mig och ett projekt som äntligen börjar ta fast form. I en faktaruta tillhörande en artikel om Malmös klubbliv i höst står det under rubriken “Klubbnyheter i urval”:

Pop Songs. Debaser.
Utelivsmalmös mest militanta indielugg – Sara Berg – slår sig samman med huvudstadens Micke Andersson för att spela popsinglar era partners inte har en susning om. Premiär fredag den 8 september.

Japp. Det stämmer. Jag och Sara startar popklubb i Malmö - Pop Songs. Döpt efter fantastiska Tullycraft-låten “Pop Songs Your New Boyfriend’s Too Stupid To Know About”. Datumet i block-citatet ovan är dock fel. Det är den 18 september som gäller (rättelse kommer i morgondagens tidning) och på premiären spelar Bye Bye Bicycle och Stars In Coma. Det hela kommer alltså gå av stapeln på trevliga Debaser i Malmö. På deras hemsida finns all nödvändig info. Jag kommer med mer info inom kort, just nu ligger allt fokus på morgondagens säsongspremiär av Club King Kong.

Stars In Coma live på Club King Kong i maj 2008.

Men förvirrad är jag fortfarande.

2 kommentarer:

sara sa...

det kommer bli så BRA.

Micke sa...

så BRA.