måndag 28 september 2009

Bokmässan. Andra rapporten.

Blev inte så mycket bloggande från Bokmässan. Men här kommer ett klipp från en av de allra största höjdpunkterna. Lennart Palm från Lerum spelar “Känn ingen sorg för mig Göteborg” på sin partyorgel vid Melodikryss-livesändningen från Sveriges Radios monter.

Lägg märke till hur graciöst och samtidigt enkelt Anders Eldeman rör sig på scenen också när han inte talar ut i etern. Det är en man som älskar sitt jobb. I fredags ville jag bli kulturminister, igår ville jag ärva Anders Eldemans skivsamling och ta över Melodikrysset efter honom. Idag (igår) ville jag bli språkvetare.

2 kommentarer:

Texas sa...

Inledningsvis körde ju Anders något som närmast kan liknas med en stå upp-rutin. Det var skämt på skämt på skämt på skämt. I radio funkade det bra, och publiken verkade väldigt nöjd. Var det så bra som det lät? Har Anders Eldeman en framtid som stå upp-komiker?

Micke sa...

Det är alltid fantastiskt att se Anders live. Speciellt om han har Lennart Palm från Lerum vid sin sida. Stå upp-komik kanske inte är hans grej riktigt, men som nån slags kuplettsjungande estradör skulle han säkerligen göra succé.