torsdag 3 september 2009

Club King Kong på lördag. Säsongspremiär!

Som jag skrev här om dagen så är det på lördag dags för säsongspremiär för Club King Kong. Vi kör nu igång vårt femte år. På Sjöhästen i Hornstull som vanligt.

Denna gång har vi som vanligt ett imponerande program att erbjuda. Först ut på scen är nya fantastiska Malmö-duon Leaving Mornington Crescent som tog mig och mina companjeros med storm i somras med sin härliga twee-pop. De har redan hunnit släppa material på de högkvalitativa etiketterna Cloudberry och Susy. Och nu begår de sin Stockholm-debut hos King Kong.

Några som knappast gör sin debut, vare sig i Stockholm eller på Club King Kong är kvällens andra band; Everyday Sensations. Detta blir tredje gången de står på vår lilla, lilla scen och de har också hunnit med att joina oss på ett gästspel på Debaser och de har spunnit vax i DJ-hörnet flera gånger. I våras släppte de en ny singel på Khutmandoo. Den lastar du ner helt gratis här.

Och inte nog med det. Vi får finfrämmande i DJ-hörnan också av inga mindre än Johan och Peter från Suburban Kids With Biblical Names (som gjorde en så fantastisk spelning på säsongsavslutningen i juni att vi kände att vi var tvungna att ha dem på plats igen). Vi räknar med att det blir catchy och dancy!

P8295682

Hårda fakta:
Club King Kong – Säsongspremiär
Lördagen 5 september 21.00 – 03.00
Sjöhästen, Långholmsgatan 24. T-bana Hornstull.
Live: Leaving Mornington Crescent + Everyday Sensations
DJs: Suburban Kids With Biblical Names + residenterna Don och Smygarn.
Entré: 50 kr
Åldersgräns: 18 år
Info: http://www.clubkingkong.com

Inga kommentarer: