tisdag 8 september 2009

Det är mycket nu.

Det här sysslar jag med nu:

- Finputsar på ett kåserande reportage om den svenska rock-festivalsommaren till Folket i Bild/Kulturfronts september-nummer.

- Club King Kong. Första lördagen varje månad på Sjöhästen i Stockholm. Band ska bokas, DJs likaså. Folk ska luras dit. Och vi ska formera oss som förening.

- Pop Songs. Ny klubb på Debaser i Malmö tillsammans med Sara Berg. Premiär 18/9. Band är bokade (Bye Bye Bicycle och Stars In Coma). Folk ska luras dit. Skivor ska spelas.

- Förbereder en intervju till Folket i Bild/Kulturfront med en av Sveriges bästa och mest rutinerade serietecknare som ska genomföras på Bok- och biblioteksmässan.

- KKE 10 år. Utbildningen jag går fyller tio år i höst. Det upp-märksammas på fler sätt. Bl.a. ett öppet seminarium fredagen den 2/10 med efterföljande fest på kvällen. Under veckan anordnas också en studentkonferens med deltagare från Sverige, Norge och Finland. Jag sitter i planeringsgruppen och är kontaktperson för de internationella gästerna, ansvarig för kvällsaktiviteterna under veckan (som bl.a. består av teaterbesök och att jag och några kurskamrater spelar skivor hos Fritz’s CornerLilla Hotellbaren den 30/9) och delansvarig för den stora festen dit det ska bokas underhållning o dyl.

- Supporterklubben Brynäs Stockholm. Deltar i förberedelserna och planeringen av vår hemmaplans-kick offO’Learys i Gamla stan den 3/10 (innan matchen mot Djurgården på Hovet). Programpunkter ska uppfinnas och planeras.

- Spartacus filmklubb. Jag jobbar på höstens filmprogram för den samhällskommenterande och progressiva kulturföreningen Spartacus.

Utöver detta ska jag hinna med mina studier och imorgon börjar jag jobba i mejerikylen på en stormarknad i Västerort. Och jag har tre konkreta idéer på nya klubbprojekt i höst/vinter/vår. Jag behöver det där jävla kontoret nu alltså!

Härliga tider! Stressiga tider!

2 kommentarer:

Emanuel sa...

Är det Coop Forum Ulvsunda så kommer du dessutom aldrig att bli av med mig...

Micke sa...

Det är det inte. Vi snckar Väster-västerort.