måndag 9 januari 2012

CLUB KING KONG: 10 jan @ Södra Bar - Live: Ylva Bulldozer DJs: Happy Ever After. Fri entré.

Club King Kong blir ännu mer av Södrans mesta indieklubb under 2012. Fler kvällar och massor med bra popmusik. Först ut på det nya året blir en live-spelning med Ylva Bulldozer och ett DJ-set från Happy Ever After.


YLVA BULLDOZER (LIVE)

Ylva Bulldozer är Simon Norrsveden, Robin Göthberg, Oskar Ekeberg, Johan Harrius, Martin Lundin och Jonas Elander.

Ingen av dem vet hur man kopplar in en laptop till ett instrument på scen, hur man triggar trummor, syncar backtracks eller dubbar körer. De håller sig till det de kan: repa, svettas och spela på instrument.

Texterna är fantasilandskap, freudianska önskeuppfyllningar som ett sätt att slippa lägga pengar på hokuspokus eller budgetflygbolag med för små stolar. För några år sedan bodde alla tillsammans vägg i vägg i en av Stockholms studentkorridorer, var och en instängd inuti 19 kvadratmeter. Att de började spela först nu är väl lite som när man kommer på att man kanske ändå borde ringa sin gamla högstadiekärlek och kanske - göra ett försök.15 februari släpps debutalbumet (Himlen Rekordings) och därefter väntar en turné runt landet. Spelningen på King Kong blir första tillfället att höra flera av låtarna från plattan.HAPPY EVER AFTER (DJ-set)
Stockholms nytillskott i klubbdjungeln är Happy Ever After, en indieklubb som lever upp till sitt namn. Klubben håller (precis som King Kong i begynnelsen) till på Bonden Bar. Arrangörerna Michelle Kienast och Josef Hermansson (Navet) bjuder denna kväll dina öron på pop, indie, electro, ny musik, gammal musik, låtarna du älskar och låtarna du hatar att du älskar.

Som vanligt hittas också King Kongs residenter Smygarn, Skägget och Svänget i DJ-båset.


FRI ENTRÉ!!! FRI ENTRÉ!!! FRI ENTRÉ!!! FRI ENTRÉ!!! FRI ENTRÉ!!!

Inga kommentarer: