onsdag 15 december 2010

Onsdag: Club King Kong@Södra Bar med Avtalet och Prins Eugen live! Fri entre!

avtalet-prins-eugen

Club King Kong avslutar året i sedvanlig ordning med två fin fina spelningar på Södra Bar. Kom och skaka luciaglittret ur håret, sätt på dig finskorna och traska iväg till en euforisk afton med något av den bästa emo-indie Sverige kan uppbringa just nu!

Avtalet
...Avtalet är svensk pop på gitarr och bas, på trummor och sång. Aldrig en ton i onödan, inte ett ord för mycket, aldrig ett extra taktslag och inte en sekund längre än nödvändigt. Avtalet är drömmen om att tre ackord är allt som behövs. Förr eller senare måste alla skriva på…

Superguppen Avtalet (med medlemmar från Boskap, Tiger Tape och Hari and Aino) var något av sommarens uppstickarsuccé i Popsverige och syntes på varenda scen. Under hösten har de varit inne i studion och de är nu redo för en storartad come back-spelning på Club King Kong.
www.myspace.com/avtalet
www.avtalet.net/

Prins Eugen
Öppnar gör en annan realtivt ny supergrupp (med medlemmar från Raketen!, Den stora sömnen, Junior Station, Everyday Sensations, Cheap m.fl.). Också här sjungs det på svenska. Pop som är såväl svart som vit. Svart som vinternatten fåglarna flyr ifrån. Vitt som det vackraste snöfall, i vilket gatorna blir till oskrivna blad. Däremellan gråskalan som är vardagen, det töcken av jobb, morgonkaffe, studieskulder och repris-tv som inte gör sig i ord.
www.myspace.com/prinseugen
www.prinseugen.com

I DJ-båset träffar ni residenterna Mickesmygarn, Skägget och Vargkudo.

Club King Kong @ Södra Bar/Södra Teatern @ Mosebacke Torg @ Södermalm @ Stockholm @ Sweden. 20.00-02.00. FRI ENTRÈ!!!

Inga kommentarer: