lördag 18 december 2010

Ikväll: Club King Kong gästar Fritz’s Corners julfest med en egen julfest.

Vi tar åter Debaser Slussens bakficka i besittning i afton. Vi har pyntat hela eftermiddagen och julkostymerna är strykta. I resten av Debaser så håller våra vänner i Fritz’s Corner sin årliga julfestbaluns. Så här beskriver de aftonen:

Den 18:e december är det dags igen. Årets sista Fritz's Corner på Debaser, Slussen. Det har alltid firats i bästa Julaftonskänsla och vi har inga intentioner på att ändra denna tradition.

Alla som kommer blir automatiskt medlemmar för 2011 och inte nog med det så står självaste tomten och delar ut klappar till alla snälla barn.

På scen har vi bjudit in några av våra favoritartister och akter, som kommer spela en cover, en egen låt samt en jullåt. Från dj-båset kommer det att bjudas på den skönaste julmusiken varvat med grymma dansgolvshits mm.

I DFB har Club King Kong Stockholms tuffaste tomteverkstad med juldrinkar och grym musik.

Klara artister är:
Samling + hemlig gäst
Samling har under året spelat på de flesta ställena i Stockholm samt var en av de första bokningarna till f Way Out West! De spelar en varm progressiv psykadelia, en blandning av ett svensk 70-tals progg, The Brian Jonestown Massacre och The Soundtrack Of Our Lives. Se uppför deras debutskiva som kommer nästa år!
myspace.com/samlingsweden

Christoffer Roth
Christoffer Roth har ett förflutet i namnkunniga orkestrar som Monster, Hets, Club Killers. I vår kommer hans soloskiva släppas och det lilla vi hört låter helt sanslöst bra. Clash möter The Smiths kanske?

Wild At Heart
Stockholms duon Wild At Heart har utnämnts till det ”bästa nya svenska bandet” på olika bloggar. Beskrivningen ”slowpop” enligt PSL, är ganska träffande, det handlar om slöa skräpiga beats, mjuk falsettsång och någon akustisk gitarr. De har släppt musik på Kitsuné Maision och Ministry Of Sound. myspace.com/cleaseatwood

Varmt välkomna önskar hela Fritz’s Corner.

Debaser Slussen | Karl Johans Torg 1
20:00-03:00 | 150 Kr | 20 år (18 år för medlemmar)
I entrén ingår medlemskapet för 2011

Inga kommentarer: