onsdag 22 december 2010

Imorgon: Plattvändande på Sala Statt. Bakisjul.

Det lackar mot jul. Jag är så långt från peppad man kan komma. Hade nog helst jobbat och låtit allt bara blåsa förbi. Imorgon åker jag hur som helst norrut. Hemåt. Med tåg. Det verkar i alla fall ett lovande färdsätt om man vill döda julstämning. Men kanske ska jag inte döma ut julen 2010 innan den riktigt börjat. Det gör jag på söndag kväll istället.

Försöker tänka på det positiva istället. Sala! Med den årliga julvakan imorgon. På Sala Stadshotell. Med livemusik och DJs. Med Navet! Med Dom kallar oss Depeche Mods! Med undertecknad i båset tillsammans med bland andra Simon Davidsson från Uppsala-klubben Själen! Vakan pågår mellan 20.00 0ch 02.00 och inträdet är löjliga 20 kr (inkl. garderob).

Så här såg det ut när Sala-trion Navet framförde 2011 års kanske bästa skivspår “For The Show” på Debaser Medis för några veckor sedan (så här såg det ut när samma låt framfördes på Club King Kong i somras).

Facebook så omnämns Navet-spelningen som deras debut på hemmaplan. Men vad? De spelade ju på Julvakan 2008? Om än i en mindre konstellation och med ett ganska radikalt annorlunda sound. Ett något annorlunda sound med Navet-Julia kan man också ta del av i följande Tjub-klipp från årets underjordiska Lucia-firande i Sala Silvergruva.

Ses på Hotan!

Inga kommentarer: