tisdag 21 juli 2009

Micromacka.

Jag började första jobbet 06.30. Slutade 16.15. 17.00 började jag andra jobbet. Slutade 21.30. Känns bra. Det andra jobbet är att ringa till människor jag inte känner, men kanske kommer lära känna i höst. De flesta blir jätteglada när man ringer. De berättar om sina liv. En fyllde 25 år idag. Jag sa grattis. En kände sig "utvald". Jag blev glad när de blev glada. Men efter 21.00 får man inte ringa mer. Det är inte hyfsat.

Bor inte hemma nu. Mår inte bra där. Där jag bor finns en jättestor tv. Som har Canal 7. En ny bekanstskap som visade Bollywood. Sangharsh hette filmen. En "love movie", som min gamle pirat-hindi-langare i Skärholmen hade sagt. Det är inte varje dag man ser en sån på tv (på tal om ovanliga saker på tv; på söndag visar TV4 Sport matchen mellan Tottenham och Celtic . Hallå, jag menar Celtic liksom!!).



Nu ska jag sova i ett barns säng. Imorgon börjar jag jobba 06.30. Och slutar runt 21.00. Ja, just ja. Jag gjorde micromackor också. Kändes 90-talsretrofräscht (minns ni när micromackor var coolt?).

2 kommentarer:

apan sa...

jag åt dem jämt, skogaholmslimpa med ost och så ketchup på... mmm det va grejer det!

Micke sa...

Igår åt jag en lite lyxigare variant med nån fin smakstark ost, tapenade och svartpeppar.