onsdag 3 december 2008

Club King Kong på lördag! Live: Johan Hedberg + Judge Circuit and the Champions of the World


Som tidigare nämnts så är det dags för Club King Kong igen nu på lördag (6/12). Live spelar denna gång Johan Hedberg (bilden) och Judge Circuit and the Champions of the World. Så här stod det i vårat pressmeddelande:

Lördagen 6/12 ställer King Kong två diametralt skilda akter på sin lilla, lilla indiescen. Två musikaliska världar kommer mötas, med en helt oviss utgång.

Från silvergruvan i Sala hämtas Judge Circuit and the Champion of the World och från Stockholms svängigaste förort kommer Suburban Kids-mannen Johan Hedberg med sin elektronik och gitarr. Judge Circuit är ett oslipat, orepat, otvättat musikaliskt lapptäcke som ingen riktigt prövat att sova under än, men det kommer bli en spännande upplevelse. Johan Hedberg, ja, vad ska man säga? Aviga melodier, snyggt arrangerat och tänkvärda texter. Det blir ett oheligt möte, men de har båda lovat att hålla sams.
www.myspace.com/judgecircuitandthechampionsoftheworld
www.myspace.com/hedbergj

I DJ-båset hittar ni residenterna Smygarn, Don och Riggs som bjuder på indiemixdisco. Ända till klockan 03.

Som vanligt gäller följande:
Var? Restaurang Sjöhästen, Långholmsgatan 24, Hornstull, Stockholm
När? 21.00 - 03.00
Hur? 50 SEK i dörren. 18 års åldersgräns. Leg.


Och glöm för allt i världen inte att skriva upp den 3 januari i era kalendrar. Då firar vi att det blivit ett nytt år med ett redigt kalas. Vi flyger in queer-poparna The Ballet från New York och våra gamla favoriter The Big Picture kommer från Peking, Malmö och Haninge. Öst möter väst i en salig röra. Det kan bli så att vi tar död på klubbåret 2009 redan första helgen.

Inga kommentarer: