onsdag 3 december 2008

Club King Kong gästar Debaser Medis på fredag!


På fredag (5/12) gör vi King Kongar vår Debaser Medis-debut. Vi är inbjudna till Svenska Musikklubbens och Debasers "Klubbland Stockholm"-kalas och ska tillsammans med 23 andra härliga Stockholmsklubbar bjuda på en redig helkväll.
Så här beskriver SVMK det hela:

Äntligen! Året avrundas med en jättestor klubbfest. Debaser presenterar i samarbete med Svenska Musikklubben en kväll tillägnad Stockholms klubbliv. Debaser Medis fylls med 24 av stadens bästa klubbar på två dansgolv, varje klubb har 30 min dansgolvstid. En summering av klubbåret 2008 och en kväll du inte vill missa! Vi hoppas på en galen kväll och stort tack till alla klubbar!

De övriga klubbarna är: Ace, Blondie, Breathless, Champs-Èlysées, Flux Juck, Flyktsoda, Fritz's Corner, Förvaltningen, Hippies, Klubb Katarsis, Klubb Popaganda, Loaded, Love, Mardi, Playgirlz, Rocket Room, Send In The Clowns, Shoegazers Anonymous, Spiderdogs, Springfield, Svenska Musikklubben, Who's That Girl? och 90's.

Det hela håller på mellan 20.00 och 03.00. Det är fri entré innan 22.00, därefter 100 pix. Du måste tydligen vara 20 år också.

Mer info finns på:

Kan bli tidernas tentaöl!

PS. På lördag (6/12) är det riktig Club King Kong på Sjöhästen som alltid när det är första lördagen i månaden. Mer info om det på vår hemsida, MySpace och i denna blogg inom kort. DS.

Inga kommentarer: