tisdag 23 februari 2010

Ikväll: The Mare!!! The Garlands!!!

18048_318160053267_722493267_4677031_1238991_n

Från Facebook-eventet:

THE MARE var för ett par år sedan något av ett husband på Cosy Den. Bandet har musicerat ihop sedan 2004, och bland annat spelat i Hamburg, London, Åbo, Haninge och Emmaboda. Efter en ofrivillig paus har man nu kommit tillbaka i stor stil, och bland annat gjort en väldigt övertygande spelning på vår favoritklubb King Kong. Vi är väldigt glada över att kunna hälsa The Mare välkommet tillbaka i Cosy-sammanhang, där de med sina klockrena no nonsense-poplåtar blir grädden på ett ypperligt potatismos.
http://www.myspace.com/themarethemare

Kvällen till ära gör THE GARLANDS sin första spelning någonsin! Ingen lär väl ha missat den fantastiska debut-EP:n på Cosy Recordings och Cloudberry, eller den fina splitsjuan med The Sugarplums på engelska Atomic Beat. Om man mot förmodan har det, så kan vi berätta att The Garlands gör de mest självklara tweelåtar vi hört på evigheter. Sprött och hårt, surt och sött och salt. Precis allt man behöver för en snabb fix. Nu har man alltså äntligen fått ihop en livesättning! Denna består, utöver Christin Wolderth, av medlemmar från Action Biker, Le Futur Pompiste, The Gentle Smiles, Ring Snuten! och Strawberry Fair! Vi är väldigt glada över att The Garlands gör sin första konsert hos oss - detta bara några dagar innan man spelar på London Popfest! Off-stage utgör Roger Gunnarsson andra halvan av bandet.
http://www.myspace.com/garlandssweden

här skrev Jenny Damberg i På stan:

Oförtröttliga indiebolaget-/klubben Cosy Den ställer två band, nya live­konstellationen The Garlands och gamla favoriten The Mare, på Landets scen på onsdag [sic!, det är tisdag som gäller]. Twee as fuck, som det brukade stå på anorak-pinsen.

Så ta er till Landet ikväll. Det öppnar 19.00. Första bandet 21.00. Stängning 00.00. Jag ramlar in efter jobbet nån gång. Om det är svettigt att ta sig dit pga att det snöat i Stockholm så har de ytterst kundmedvetna klubbarrangörerna gjort ett högkvalificerat servicearbete genom att bl.a. presentera alternativa resvägar. Buss 147 från Liljeholmen till Nyårsvägen verkar vara bästa alternativet. De har tom gjort en karta åt oss:

OjlfRODHe  Så jävla twee!!!

Inga kommentarer: