lördag 30 januari 2010

Ikväll. Party #2. Pop Songs i Skåne.

Sitter just nu på tåget mot Malmö. Mitt gråa SJ Prio-kort håller mig vaken. Gratis kaffe och gratis Internet. Borde sova ikapp. Det gör sällskapet.

DSC01899

Sällskapet består av Sara Berg. Min Pop Songs-kollega som besökt huvudstaden i några dagar. Ikväll kör vi den fjärde upplagan av Pop SongsDebaser i Malmö. Så här skrev Sara om kalaset på Facebook:

Till Pop Songs #4 har vi en magnifik lineup bestående av [ingenting], Ironville samt Mattias Björkas från Cats on Fire. Sistnämnde kommer både spela live och spela skivor.

[ingenting] är bandet som äntligen fått ett välförtjänt genombrott, åtminstone i vissa kretsar. Dessutom hyllades sångaren Christopher Sanders soloskiva lite överallt. Vi har sett dem spela många gånger förr, men det kan aldrig bli tillräckligt. Vi är stolta över att ha dem på vår klubb.

Ironville är handplockade av [ingenting] som förband, det tar vi som en kvalitetsbeteckning.

Och så Mattias. Från ett av våra favoritband, Cats on Fire. Han kommer att spela några låtar solo och dessutom hänga med oss i dj-båset för att spela några av sina bästa låtar av andra artister. Det ser vi fram emot.

P8015256 

Hoppas ni kommer!

 

Följande hårda fakta gäller:

Pop Songs #4 @ Debaser Malmö
30/1 kl. 19.00-03.00.
Fri entré innan 22.00. Därefter 90 kronor.

Hoppas ni komer!

Inga kommentarer: