tisdag 27 juli 2010

Club King Kong@Södra Bar imorgon!!!

affisch100728

Dags igen!
Efter den senaste, nu legendariska, King Kong-aftonen på Södra Bar tänkte vi försöka toppa det hela genom att ställa hela tre band på scenen och sen tvinga fram den där härliga King Kong-dansgolvs-känslan inom er alla.

Ett tips: Kom inte för sent. Förra gången passerade 1300 personer genom lokalerna och insläppet stängde runt midnatt då 500 st var kvar inne. Vad händer den 28/7 då? Jo, vi kör ett samarrangemang med våra goda vänner på etiketten Changes Music från Sala. De skickade ett brev:

Changes Music Label Night!

Hösten 2010 kommer vara en hektisk period för Changes Music familjen. Inte mindre än tre skivor är under produktion och flera singel- samt videosläpp är inplanerade den närmaste tiden. Vi tänkte bjuda er på lite smakprov av vad som komma skall medan det fortfarande är sommar, semester och fullt legitimt att dansa onsdagsnatten iväg fram tills torsdagen gryr.

Våra kära vänner på Club King Kong bjuder in till fest i sina nya lokaler på Södra Teatern och vi ger er våra finaste akter och massor av nytt material för första gången!

ALL THE KING'S MEN (UK)
Manchesterbandet som tidigare fått King Kongpubliken och halva Hornstull att dansa är tillbaka i Sverige för att spela in sitt andra album. Lite mörkare, lite dansantare och uppladdade med ny energi från det regntyngda Storbritannien. På onsdag kommer ni att ha chansen att höra mycket av det nya materialet för första gången någonsin.

JUDGE CIRCUIT
Det senaste tillskottet i Changesfamiljen heter Judge Circuit. Första singeln "If You Only / Then & Now" är just släppt och debutplattan kommer ut i oktober. Ingen kommer att kunna stå stilla, lovar...

judge_sjohasten 
NAVET
Debut EP'n "Four Times One For Love" kom i våras. Sedan dess har bandet vart på en redan legendarisk inspelningsresa till Fårö. Resultatet kommer på albumet i november, men vill ni höra det nya materialet redan nu är King Kong det bästa alternativet!

 
Så, välkomna och lyssna, skåla och dansa med oss i sommarnatten!
mvh / Changes Music Crew
******************************

Inte nog med det. På skivspelarhyllan gästas vi av The Mexicos!

mickehall

Allt händer som vanligt på Södra Bar & Kök i Södra Teaterns hjärta. Åldern som gäller är 18 år och entrén är obefintlig. Dörrarna stänger kl. 02.00 och då måste alla gå.
Info:
http://www.myspace.com/clubkingkong
http://twitter.com/Club_King_Kong
http://www.sodrateatern.com/sv/Sodra-Bar-Kok/

Inga kommentarer: