tisdag 13 juli 2010

Club King Kong imorgon!!! Live: Emil Johansson + Springfactory.

affisch1000714

Dags igen. Onsdagen den 14/7 är det åter dags för gamla goa Club King Kong att fullständigt och bokstavligt ta över Södra Bar i hjärtat av Södra Teatern. Det blir terrasshäng, fantastisk livemusik och ännu ett hysteriskt dansgolv mellan 20.00 och 02.00. Detta händer:

LIVE – EMIL JOHANSSON
Det finns nätter då rockpoeten Parker Lewis lämnar förortsdjungeln och går på stadens gator som en vanlig man. Då heter han Emil och spelar akustiska låtar på sin gura. Precis som med sin orkester, så har han i denna akustiska variant tusen ögon, tusen öron, tio tigrars styrka och är ordentligt hård mot de hårda. Och kom ihåg, Emil vilar först då fred råder i världen!
Parker Lewis kan du lyssna på här: http://www.raksomenpil.se/

LIVE – SPRINGFACTORY
Springfactory bildades i slutet av 2004 av Lina Cullemark och Peter Gunnarsson (SKWBN). Deras främsta mål var att göra en hel del brus och distorsion men resultatet var mer pop och välridna än sin ursprungliga tanke. 2005 första EP släpptes på Bedroom Records. Springfactory har sedan dess turnerat Stockholms mindre källare handelsplatser samt pop festivaler i USA. De har fortsatt att släppa låtar på ett fåtal väl valts, vänlig CD-R etiketter. I sommar kommer de att släppa en fullängds LP på eget bolag Sovmorgon Recordings. Springfactory musik har beskrivits som lycklig utan att vara sliskig och smart utan att vara pretentiöst. Det är energiska, dynamiska och medryckande med jangly gitarr och distinkta sång. De erkänns av sin förmåga att växla mellan variation, minimalism, överraskningar och förutsägbarhet, anteckningar och tystnad. Springfactory kommer att turnera i Storbritannien inom kort.

INSPELAT – KLUBB TRUBBEL
I DJ-båset gästas residenterna även denna gång av en av de egna favoritklubbarna i stan. Från snookergrottorna under S:t Eriksgatan kommer Klubb Trubbel i form av Ida Borg och Erik Brehde. Klubb Trubbel är den enda klubben i stan som inte skäms för att köra två Håkan-låtar i rad och bjuder alltid på en blandning av högt och lågt i genrerna indie, pop, rap, electro och allt det andra feta! Precis som det ska va.
Bli vän med Klubb Trubbel: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000837743677#

Vid fint väder sätter vi igång skivorna på terrassen redan vid ca kl 18.00.

Mvh Micke, Andreas och Anders.

FRI ENTRÉ! FRI ENTRÉ! FRI ENTRÉ!

PS. King Kongs tjusia affischer görs av Titus Boguslaw.

Inga kommentarer: