fredag 11 juni 2010

Yes!

Idag far jag äntligen till Oslo igen.

Imorgon spelar jag plattor på MinipopfestenRevolver. Live spelar italienska Le Man Avec Les Lunettes. Följande gäller:

Da musikkfestivalen Popfest ble avlyst satt vi igjen med en del band og DJs som gledet seg så mye til å ta turen til Norge at vi ikke kunne skuffe dem. Derfor har vi Oslo Live'a oss selv, og arrangerer en miniversjon av Popfest på Revolver lørdag 12. juni med det italienske bandet Le Man Avec Les Lunettes og DJ Smygarn (allment kjent som verdens beste pop-DJ.).

LMALL
LMALL fra Brescia er etter hva vi kan forstå det desidert beste italienske tweepopbandet om dagen, og blir med sitt mildt sagt lettbente forhold tilsyntaks, språkblanding og engelsk språk generelt en kuriositet i kjellern på Revolver lørdag 12. juni. De er i motsetning til mange av sine tweekolleger et strålende tight liveband, med stryk, tangenter og mystiske italienske menn i liveoppsettet. Vi sier som bandets vokalist posta på facebookveggen vår: “can’t wait!!!” 

DJ Smygarn
Micke "Smygarn" Andersson driver popklubben Club King Kong i Stockholm, og er alltid i front med den beste popmusikken fra alle verdenshjørner. Alt vi kan om pop har vi lært av Micke. Kom og opplev verdens beste pop-DJ!

Support DJs:
Endre Harnes & Simen Herning fra Spoon Train / Klubb Poplogg / Get Dancy

60 norska oljekronor kostar det och det kör igång 21.30. Tror det stänger 03.

Inga kommentarer: