måndag 15 oktober 2012

H.U.N.X. - "I Vant To Suck Your C**K" + Saba Lou - "Until The End". Första släppen på Wacky Wacko.Seth Bogart (aka Hunx i Hunx and His Punx/Punkettes) släppte nyligen sitt första släpp under namnet H.U.N.X. Låten har funnits tillgänglig något år, men nu har den även blivit med video. Lagom till Halloween.

Låten släpps som sjua på Bogarts egna, nystrartade bolag Wacky Wacko Records. Förutom den egna singeln släpps även en sjua med Saba Lou, dvs den nioåriga dottern till den kanadensiske garagerockaren King Khan. Den singeln har en viss annan ton än "I Vant To...", men den är fantastisk den också.


Förutom olika en rad olika musikaliska projekt som artist (som jag ofta återkommit till i denna blogg) och nu också som skivbolagsboss så har Bogart/Hunx en hel del andra järn i elden. Han snuskar friskt på Twitter och Instagram och han driver en kombinerad skiv-/vintagebutik och skönhetssalong i Oakland med namnet Down at LuLu's (efter en låt med Ohio Express). Men det räcker inte, tillsammans med band- och butikskollegan Brande Baugh (som även syns i videon ovan) så planerar han nu också ett teve-program med premiär den 22 oktober. Programmet heter Hollywood Nailz och beskrivs som "A variety show about gossip, BBW's (big beautiful women), control top panty hose, good hair, JUSTICE and gay pets" och marknadsförs med bland annat följande fantastiska foton:Dessutom är han ju också världskänd för att ha agerat mänsklig mikrofon i den ocensurerade versionen av videon till Girls "Lust for life". Och det är ju inte så bara.

Inga kommentarer: