onsdag 26 september 2012

Ikväll: Club King Kong med Tiny Boys och Nova Delai på scen. Fri entré!

Historien om världens bästa popklubb rullar vidare. Denna onsdag är som vanligt belagd med fri entré och det bjuds åter på nya, frän popmusik av högsta kvalité. Gäster på scen denna gång är Tiny Boys och Nova Delai. Allt äger rum i Södra bar på Södra teatern.
Facebook-event här.

TINY BOYS (Live)
Tiny Boys är bandet som är fullt hängivna till sitt skapande och sin publik. Deras musik och konserter kan beskrivas som en orgie i taggig indie med ett stänk av 80-talets mörka postpunk. Dramatiska trummor och twistade gitarreffekter. En hotfull ljudbild som inbjuder till dans och sätter dina innersta hemligheter i rörelse. Efter ett flertal demoinspelningar, en EP och massor av livespelningar så har de nylign släppt sitt debutalbum som producerats av Mattias Svensson (Paris) och släppts av Parismusic.NOVA DELAI (Live)
Nova Delai är en svensk artist och musiker med bakgrund från Fillipinerna som växte upp i Malmö. Vid sex års ålder började Nova Delai spela klassisk musik på piano och blev parallellt intresserad av att spela gitarr. Hennes barndom var omgiven av musik och hon började skriva låtar redan vid nio års ålder.

Under sin uppväxt sökte hon sig tidigt till likasinnade och började så småningom komponera tillsammans med sin ett år äldre kusin John Alexis. I dag är han en av producenterna på Nova Delais debut. Tillsammans skapar de musik med en stor bredd influerad från olika kulturer och musikstilar, de vill inte att kärleken till att sjunga och skriva ska begränsa dem åt något håll.

Den 14 september släppte 18-åriga Nova Delai sin debut-EP Take Me With You. Redan nu snurrar låten "Should I" i P3 och nyligen gjorde hon en bejublad P3 Session live i Malmö. 
 


I DJ-båset träffar ni som vanligt residenterna Smygarn, Skägget och DJ AMS.

Arrangeras i samarbete med United Stage och ABF Stockholm.

Mer info: http://www.sodrateatern.com/

Klubben startar kl. 21.00 men Södra teaterns barer och restauranger är öppna redan från 17.00.

Åldersgräns: 18 år


Inga kommentarer: