onsdag 29 juni 2011

Ikväll: Club King Kong - Live: Ashley Eriksson (US) + DJs: Parker Lewis + Mixtapesmatilda

Sommaren rasar och Club King Kong gasar. Dags igen för en popexplosion av trogen hederlig kaliber. Som vanligt har vi ett fantastiskt starfält att erbjuda er uppe i Södra Bar:

LIVE: ASHLEY ERIKSSON (US)


Från Langley, Washington, USA får vi finfrämmande av Ashley Eriksson. När hon inte framför smäktande vackra indiepärlor för egen maskin är hon bland annat medlem i det smått fantastiska (och albumaktuella) K-Recordsbandet LAKE som Sverige haft den stora att äran att drabbas av vid flera tillfällen. Men ikväll kommer Ashley ensam, men less är ju more sägs det.
http://www.myspace.com/ashleyeriksson
http://ashleyeriksson.blogspot.com/GÄST-DJs: EMIL (PARKER LEWIS) & MATILDA (MIXTAPES AND CELLMATES)
Emil kallar sig för Parker Lewis när han står på scen, och han har årets svenska platta på gång. Matilda var tidigare medlem i det gravt underskattade – och tyvärr nu nedlagda - oljudsshoegazesvensktvemodsbandet Mixtapes and Cellmates. Ikväll bjuder de oss i publiken på ett DJ-set vi sent kommer glömma.
http://parkerlewis.se/
http://www.myspace.com/mixtapesandcellmates

Dessutom finner ni förstås residenterna Smygarn, Skägget och DJ Godfika uppe på DJ-hyllan.

CLUB KING KONG@SÖDRA BAR
Onsdag 29 juni kl. 20.00-01.00
Live: Ashley Eriksson (US)
Gäst-DJs: Parker Lewis + Mixtapes-Matilda


Fri entré. 18 års åldersgräns.
Mer info: http://www.sodrateatern.com/

OBS!!! FRI ENTRÉ!!! OBS!!! FRI ENTRÉ!!! OBS!!! FRI ENTRÉ!!!

PS. Som nämns ovan är Ashley medlem i det fantastiska bandet LAKE. De har precis släppt ytterligare en fantastisk platta på fantastiska K Records. Den heter Giving and Receiving och kan strömmas på Spotify. En fin video (med en Volvo) har de ordnat också:

Inga kommentarer: