lördag 28 maj 2011

Ikväll: King Kong spelar indiepop hos Bom Bom Bom på Nalen. Fri entré.


Ikväll ger sig än en gång King Kong-gossarna ut i Stockholmsnatten med sina tygkassar fyllda med dansant popmusik. Ikväll gör vi vår debut på anrika danspalatset Nalen när vi gästar klubben Bom Bom Bom och deras säsongsavslutande jordgubbsfest. Vi gör det tillsammans med ett gäng andra feta DJs; Sara Berg (min Pop Songs-kollega från Malmö), Le Plus, YRS TRLY och Fredrik Thorén (Devotion Magazine). Det är öppet mellan 21.00 och 02.00 och kostar gratis hela kvällen.

Så här omskrivs King Kong på Bom Bom Boms hemsida:
Klubben som vart en inventarie på Stockholms indiescen sen urminnes tider lämnar sin nuvarande hemmaarena Södra Bar för att gästa vår jordsgubbshyllningskväll. Liksom jordgubbar är en självklar del av sommaren så är även indiepopen en självklar del av jordgubben.
Och så här skriver de på klubbkvällens Facebook-event:
Vad vore inte jordgubben utan tillhörande indiepop? För den äkta söta sommarpopen har vi bjudit in indieveteranerna CLUB KING KONG.
Det verkar som att "indieveteranerna" förväntas bjuda på somrig indiepop. Vi har tagit dem på ordet och grävt långt ner i vår sjutummslådor. Det blir massor med gamla goda, jangliga twee-hits för alla er kids.

Arrangörerna har också låtit en enkät kring kvällens jordgubbstema cirkulera bland alla DJs. Vad vi och alla andra svarade kan du läsa här. Ett av våra svar var BMX Bandits - "Strawberry Sundae"

Ses i svängen!

Inga kommentarer: