torsdag 5 maj 2011

Ikväll: Club King Kong@Södra Bar. Live: PARKER LEWIS


OBS!!! FRI ENTRÉ! OBS!!! FRI ENTRÉ! OBS!!! FRI ENTRÉ!


Hösten 2011 släpps årets svenska album – Pengar & Leenden! 18 april släpps singeln ”Över Kilsbergen” som redan snurrar i radion!


En spelning i vårat avlånga land planeras föregå albumsläppet! Första spelningen med fullt band på nästan ett år!

Var då? Hos Club King Kong förstås!

King Kong är omåttligt stolta över att i samarbete med Södra Teatern få presentera denna spelning. Som vanligt gör vi det utan att vår älskade publik ska behöva betala en endaste krona.

King Kong-kontoret har tjuvlyssnat på det som ska bli Pengar & Leenden. Att en svensk platta ska bli bättre i år har vi svårt att tro.

Missar du detta är du störd!


Pengar & Leenden är Parker Lewis andra album, men det känns nästan som ett debutalbum. Istället för eskapistiska texter på engelska om drömmen om Amerika till tonerna av samplad och upphackad soul och 70-talspop är Emil Johanssons, namnet bakom Parker Lewis, nya skiva en berättelse på svenska om att försöka stå rygg mot rygg när marken rämnar och himlen faller ner. Riktningen är ny, ljudbilden förändrad och samplingarna utbytta mot levande musiker, men kvar där i centrum står fortfarande Emil Johanssons förkärlek för stora arrangemang fyllda till bredden av melodier. Albumet och singeln släpps på Playground Music.
http://parkerlewis.se/

I DJ-båset gästas residenterna Smygarn, Skägget och Familjeförsörjarn av Stockholmsfilialen av Östersunds finaste Club Corazon som i huvudstaden med jämna mellanrum fyller Söders Hjärta med såväl folk som fantastisk popmusik.
http://www.clubcorazon.se/

CLUB KING KONG@SÖDRA BAR
Live: Parker Lewis
DJs: Residenterna Smygarn, Skägget & Familjeförsörjarn + Club Corazon
Torsdagen 5 maj kl. 20.00-01.00 (Baren öppnar kl. 17.00)
Södra Bar & Kök/Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3, Stockholm
FRI ENTRÈ. 18 års åldersgräns.
http://www.myspace.com/clubkingkong + http://www.sodrateatern.com/

OBS!!! FRI ENTRÉ! OBS!!! FRI ENTRÉ! OBS!!! FRI ENTRÉ!

Inga kommentarer: