torsdag 7 april 2011

Torsdag: King Kong@Södra Bar. Live: Le Muhr.

kingkongaffischaprilmaj2

Dags igen girls and boys!

Vi har gått och nynnat deras melodier i våra huvuden i mången år, och det är konstigt att det är i april 2011 som de gästar King Kong för första gången. King Kong-apan är självklart präktigt stolt över att få besök i sin djungel av världens bästa pop-primater: LE MUHR.

Efter några års frånvaro så är Le Muhr åter tillbaka på scen och arbetet med en ny EP pågår för fullt. Vår vän och expert på svensk indie Jerry Boman beskrev det nya materialet på följande träffande sätt:

Det låter jävligt bra! Texterna är bland det bästa jag hört, musiken är uppdaterad, men ändå bakåtblickande. Som vanligt beskriver de ett livet precisare än någon annan. Mitt liv. Många har varit kallade att berätta om popluggarnas, de smala jeansens och pinnsamlarnas liv, ingen gör det lika insiktsfullt som LeMuhr. Det är skitigt, det är dekadent och det är fan precis lika tragiskt som verkligheten. 10 av 10 poäng!

Bli vän med Le Muhr här:
http://www.facebook.com/pages/Le-Muhr/168064939890696

Bidra ekonomiskt till deras kommande EP här:
http://fundedbyme.com/projects/2011/03/le-muhr-slapper-ep/

Kolla in bandets MySpace här:
http://www.myspace.com/lemuhr

På DJ-hyllan får residenterna Smygarn, Skägget och DJ-Hummus denna gång besök av stans nyaste Göteborgsprofil Ami Mörén som förutom typ tusen klubbar i Götet bl.a. ligger bakom nya Stockholms-klubben Bom Bom Bom. Gôtt änna!
http://batesmoren.com/

CLUB KING KONG @ SÖDRA BAR & KÖK/SÖDRA TEATERN
Torsdag 7 april kl. 20.00 - 01.00 (Baren öppnar 17.00)
Live: Le Muhr
DJs: Residenterna Smygarn, Skägget och DJ-Hummus + Ami Mören.
Fri entré 4 everyone över 18 år.
Info: http://www.myspace.com/clubkingkong
och/eller www.sodrateatern.com

Inga kommentarer: