torsdag 21 april 2011

Ikväll: Club King Kong & SvMK's Skärtorsdagsfest.



Svenska Musikklubben och Club King Kong gör gemensam sak och gör något du alltid längtat efter: bokar Kägelbanan, bokar bästa bandet just nu och bjuder in till fest. Skärtorsdagsfest! Det blir kalas i den ordning det bara kan bli, på gränsen till vansinne. Boka in dig och gör det nu!


SKÄRTORSDAGSFEST 21/4!

Live: Museum of Bellas Artes + Teleskop

Dj-sets: SvMK och Club King KongKägelbanan, Mosebacke torg 1-320:00.

100 kr, 18 år


MUSEUM OF BELLAS ARTES är inte ett "band" som formades, spelade in en låt, och blev kända. Det var mer som en darwinistisk process, ett slags dream team av människor som hittade varandra naturligt. En av medlemmarna är från Force Majeures egna Nhessingtons, en är rösten du hör på samma bands låt ”You're the Summer”, och en kommer från en bakgrund inom lo-fi pop med solo-projektet After-School Sports. Det var idén och övertygelsen om att olika musikaliska bakgrunder inte borde hindra människor från att göra någonting bra tillsammans som fick dem att börja spela in musik ihop. Och Museet har nåt riktigt bra på gång, ett möte mellan en framtida demonproducent och släta pop-stämmor omöjliga att värja sig mot.Efter en tids tystnad och hemlighetsmakeri är de nu redo att öppna portarna till sitt museum och låta er stiga in i dess häpnadsväckande trädgård. Först ut på vad vi hoppas ska bli en lång lista superba gig blir spelningen på SvMK och Club King Kongs Skärtorsdagsfest på Kägelbanan. Leve!



Supportar gör TELESKOP, en mindre känd men mycket bra två- eller tremannakonstellation med kärlek för vemod och elektronik.

Inga kommentarer: