onsdag 2 februari 2011

Club King Kong <3 Fritz’s Corner

Vänskapen mellan Club King Kong och bästa Stockholmsklubben Fritz’s Corner har pågått länge och börjar nu övergå till en mer känslosam vänskap. Inte bara har vi haft glädjen att gästa deras klubbaftnar, de har också bland mycket annat huserat vårat julpynt när vi varit förvirrade och glömska. Nu går vänskapen in i nästa fas:

Ikväll onsdag gästar CKKs Andreas “Skäggo” Nilsson Frittans onsdagspartyLilla Hotellbaren tillsammans med Fritz-Johan och SVMK-Rickard. Partyt pågår mellan 19.00 och 02.00 och det är helt gratis.

lillahotellb_110202

På fredag är det dags för nästa kärleksmöte. Då gästar undertecknad Fritz’s fredagsbaluns (Facebook-event här) på anrika jazzklubben Fasching. Tillsammans med en hope folk (se affischen nedan) så spelar jag plattor tillsammans med Frittan-residenterna mellan 00.00 och 04.00. Det kostar en hundring, men om du är snabb och mailar till osa(a)fritzscorner.se så kanske du hinner hamna på gästlistan. OBS! Fram till midnatt hänger man på bästa Kungsholmsklubben Klubb Trubbel och efter 04 äter man på Max.

fritz_110204

CKK hjärta FC. Snart blir vi intima med varandra.

Inga kommentarer: